Maklum balas
 

Pemeriksa Plagiarisme

Pemeriksa plagiarisme percuma mengesan pendua daripada teks anda. Semak plagiarism dan dapatkan keputusan yang tepat.

Masukkan Teks Anda Di Sini

Teks yang jelas
Had: 0 / 800 perkataan / carian Jumlah Watak: 0
4.09
13199 Ulasan

Percuma Pemeriksaan Plagiarisme: Bagaimana ia berfungsi?

Carian Dalam

Dengan carian yang mendalam, ini pemeriksa plagiarisme akan memastikan anda mendapat semakan persamaan yang mendalam. Algoritma kami menyelam jauh ke dalam dunia internet dan mencari perpustakaan sumber yang luas untuk mendapatkan keputusan ujian plagiarisme yang paling tepat dan teliti dengan peratusan.

Imbas Berbilion Halaman Web

Pengguna memasukkan teks sebagai pertanyaan, dan algoritma pintar alat percuma semak plagiat kami melakukan analisis kandungan yang mendalam terhadap berbilion data yang tersedia di web, termasuk buku, majalah, kertas akademik, jurnal, artikel, akhbar dan banyak lagi.

Bagaimana untuk plagiat semak dalam talian?

Dalam talian semakan plagiat online kami menggunakan teknologi AI canggih untuk semak plagiat dalam kandungan teks. Kesan plagiarisme dengan mengikuti arahan di bawah dan dapatkan hasil yang paling sempurna.

 • 1

  Muat naik Fail

  Salin-tampal teks atau muat naik fail terus dari desktop anda. Anda juga boleh mengimport fail dari awan mengikut keselesaan anda.

 • 2

  Kecualikan URL

  Masukkan URL dalam medan "Kecualikan URL", dan percuma terbaik kami semak plagiat percuma akan mengabaikannya semasa melakukan semakan plagiat.

 • 3

  Plagiat Semak

  Klik pada butang “Semak Plagiarisme”, dan lihat keputusan yang tepat. Bandingkan keputusan anda untuk mengenal pasti sumber pertindihan yang dihasilkan oleh kami pengesan plagiat.

PlagiarismChecker.co's Demo

Mengapa kita mengutamakan Pemeriksa Plagiarisme?

Kami pemeriksa plagiarisme menawarkan ciri-ciri terbaik percuma kepada penggunanya. Perkara berikut membantu anda memahami mengapa anda harus mengutamakan utiliti berasaskan web ini.

Mengapa Keaslian & Keunikan Kandungan Penting?

Kandungan ialah elemen paling penting bagi tapak web kerana ia menentukan sama ada ia akan membantu tapak web memperoleh kedudukan tinggi dalam enjin carian dan menarik pelawat. Menarik pelanggan dan enjin carian bukanlah sesuatu yang mudah, kerana kandungan tapak anda memerlukan kualiti yang tinggi. Salah satu ciri penting kandungan berkualiti tinggi ialah keaslian, dan ia akan menentukan kedudukannya pada halaman hasil enjin carian.

Jika kandungan anda diciplak dengan maklumat yang sedia ada di web. Gunakan teknik menulis semula atau dapatkan bantuan daripada alat parafrasa untuk memastikan keunikan. Kandungan pendua akan menjejaskan tapak anda dan kedudukannya pada hasil carian. Sebaliknya, keunikan kandungan akan memberi orang ramai alasan untuk memilih tapak anda berbanding yang lain dalam persekitaran yang kompetitif ini. Jika anda menghadapi, masalah sedemikian, maka jalan keluar yang mudah ialah menggunakan perisian plagiarisme kami untuk mengesan kejadian pelanggaran.

Dilema Percuma Vs. Perkhidmatan Berbayar

Ramai orang keliru antara memilih perisian plagiarisme percuma atau berbayar. Ia sering percaya bahawa perkhidmatan percuma tidak sebaik yang berbayar. Ia mungkin benar untuk utiliti lain, tetapi ini tidak berlaku dengan penyemak kandungan pendua kami. Pengguna percuma boleh semak plagiarisme dalam talian perkataan tertentu dengan pertanyaan terhad, tetapi pengguna premium mendapat beberapa ciri lanjutan yang termasuk yang berikut:

Terokai halaman harga kami untuk memilih pelan yang betul dan nikmati ciri premium pengimbas plagiarisme kami.

Rancangan Pemeriksa Plagiarisme perkataan setiap carian
Asas 1,000 patah perkataan
Perniagaan 1,500 patah perkataan
Perusahaan 2,000 patah perkataan
Korporat 10,000 patah perkataan
Eksklusif 30,000 patah perkataan

Pilih pelan yang sesuai untuk anda

Bandingkan Ciri dan Harga

Yang Menggunakan Dalam Talian Pemeriksa Plagiarisme?

Pengimbas plagiarisme tersedia untuk bantuan pengguna di seluruh dunia. Memastikan keaslian dalam kandungan adalah penting untuk orang yang bekerja daripada pelbagai lapisan masyarakat. Berikut ialah beberapa pengguna paling biasa penyemak kandungan pendua.

Akademi & Institusi Pendidikan

Plagiarisme akademik berlaku secara tidak sengaja. Pelajar perlu menghantar tugasan percuma pendua ke institut mereka. Kewujudan plagiarisme boleh menyebabkan mereka mendapat gred yang gagal atau membawa mereka kepada penggantungan. Percuma pemeriksa plagiarisme untuk pelajar boleh memudahkan semak plagiat sebelum penyerahan untuk memastikan karya itu asli, dan integriti akademik anda tidak terjejas.

Guru bertanggungjawab menyemak sama ada pelajar telah menghantar karya asal mereka. Guru mesti membandingkan tugasan untuk keaslian. Semakan plagiat online untuk guru memudahkan proses menyemak plagiarisme daripada tugasan dan esei dalam masa beberapa saat. Guru bertanggungjawab memastikan keunikan ratusan pelajar bekerja dari K12 hingga ke peringkat tinggi.

Universiti dan kolej boleh menggunakan perkhidmatan pengesanan plagiarisme untuk mempromosikan integriti dalam kerja pelajar. Mereka boleh menjadikannya penting untuk pelajar menyerahkan laporan plagiarisme bersama tugasan mereka.

Pemilik Perniagaan Kecil

Juruweb

Apabila anda akan membuat kandungan secara langsung, anda tidak boleh melakukannya tanpa memastikan tidak wujud plagiarisme. Dengan pemeriksa plagiarisme, anda boleh mengimbas sebarang jenis teks dengan pantas sebelum menjadikannya tersedia melalui web.

Blogger

Blogger mesti menggunakan penyemak pendua untuk memastikan kerja mereka tidak dicuri. Dalam talian pemeriksa plagiarisme boleh mendedahkan sumber yang telah menerbitkan karya yang sama seperti anda. Anda boleh mengambil tindakan yang perlu terhadap mereka untuk memelihara integriti anda.

Penulis salinan

Penulis salinan perlu membangunkan salinan asal untuk perniagaan yang mereka bekerjasama untuk mendorong petunjuk dan meningkatkan penukaran. Mereka perlu mengekalkan pemeriksa plagiarisme di sisi mereka untuk mengekalkan kewibawaan kerja mereka dan menjana hasil yang terbaik. Penyemak hak cipta membenarkan mereka menyemak potongan tulisan yang panjang.

Soalan Lazim

Pelanggan kami menyukai apa yang kami lakukan