Feedback
 

Plagiaat Checker

Gratis plagiaat checker detecteert duplicatie van uw tekst. Plagiaat checken en krijg nauwkeurige resultaten.

Voeg hier uw tekst in

Duidelijke tekst
Limiet: 0 / 800 woorden / zoeken Totale tekens: 0
4.09
13199 Beoordelingen

Gratis Plagiaat Checker: Hoe het werkt?

Diep zoeken

Bij een diepgaande zoekopdracht zorgt deze plagiaat checker ervoor dat u een grondige gelijkeniscontrole krijgt. Onze algoritmen duiken diep in de wereld van internet en zoeken in een enorme bibliotheek met bronnen om de meest nauwkeurige en grondige plagiaattestresultaten met percentages op te halen.

Scan miljard webpagina's

De gebruiker voert de tekst in als een zoekopdracht, en slimme algoritmen van onze plagiaat checker gratis tool voeren een diepgaande inhoudsanalyse uit op miljarden gegevens die beschikbaar zijn op internet, waaronder boeken, tijdschriften, academische papers, tijdschriften, artikelen, kranten en veel meer.

Hoe online plagiaat controleren?

Onze online plagiaat checker maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om controleren op plagiaat in tekstuele inhoud. Controleren plagiaat door de onderstaande instructies te volgen en verkrijg de meest onberispelijke resultaten.

 • 1

  Bestand uploaden

  Kopieer en plak tekst of upload een bestand rechtstreeks vanaf uw bureaublad. U kunt de bestanden ook op uw gemak uit de cloud importeren.

 • 2

  URL uitsluiten

  Typ de URL in het veld "URL uitsluiten", en onze beste plagiaat checker zal deze negeren tijdens het uitvoeren van een plagiaat controle.

 • 3

  Controleer Plagiaat

  Klik op de knop “Plagiaat Controleren” en bekijk de nauwkeurige resultaten. Vergelijk uw resultaten om de bron van duplicatie te identificeren die door onze plagiaat detector wordt geproduceerd.

PlagiarismChecker.co's Demo

Waarom prioriteit geven aan Onze Plagiaat Checker?

Onze plagiaat checker biedt zijn gebruikers gratis topfuncties. De volgende punten helpen u te begrijpen waarom u prioriteit moet geven aan dit webgebaseerde hulpprogramma.

Waarom is originaliteit en uniciteit van inhoud belangrijk?

Inhoud is het meest cruciale element van een website, omdat het bepaalt of het een website zal helpen een hoge positie in zoekmachines te verwerven en bezoekers aan te trekken. Het aantrekken van klanten en zoekmachines is geen fluitje van een cent, aangezien de inhoud van uw site van hoge kwaliteit moet zijn. Een van de essentiële kenmerken van inhoud van hoge kwaliteit is originaliteit, en het zal zijn positie op de resultatenpagina's van zoekmachines bepalen.

Als uw inhoud is geplagieerd met reeds beschikbare informatie op internet. Gebruik herschrijftechnieken of neem hulp van een parafraseren tool om uniciteit te garanderen. Dubbele inhoud zal uw site en zijn positie in de zoekresultaten schaden. Aan de andere kant zal het unieke karakter van de inhoud mensen een reden geven om uw site te verkiezen boven andere in deze competitieve omgeving. Als u met dergelijke problemen wordt geconfronteerd, is een eenvoudige uitweg het gebruik van onze plagiaatsoftware om gevallen van inbreuk op te sporen.

Het dilemma van gratis vs. Betaalde diensten

Veel mensen raken in de war tussen het kiezen van gratis of betaalde plagiaatsoftware. Vaak wordt aangenomen dat gratis diensten niet zo goed zijn als betaalde. Het kan waar zijn voor andere hulpprogramma's, maar dat is niet het geval met onze plagiaat checker. De gratis gebruikers kunnen plagiaat checken online specifieke woorden met beperkte zoekopdrachten, maar de premium gebruikers krijgen een aantal geavanceerde functies, waaronder de volgende:

Verken onze prijzenpagina om het juiste abonnement te kiezen en geniet van onze plagiaat scanner premiumfuncties.

Plannen Plagiaat controler woorden per zoeken
Eenvoudig 1.000 woorden
Zakelijk 1.500 woorden
Onderneming 2.000 woorden
Zakelijk 10.000 woorden
Exclusief 30.000 woorden

Kies het abonnement dat bij u past

Vergelijk functies en prijzen

Wie gebruikt Online Plagiaatchecker?

De plagiaat scanner is beschikbaar voor de hulp van gebruikers over de hele wereld. Zorgen voor originaliteit in de inhoud is essentieel voor mensen die uit verschillende lagen van de bevolking werken. Hier zijn enkele meest voorkomende gebruikers van de plagiaat controler.

Academia en onderwijsinstellingen

Academische plagiaat komt vooral onbedoeld voor. De studenten moeten duplicatievrije opdrachten inleveren bij hun instituten. Het bestaan van plagiaat kan hen een onderbouwing van tot schorsing leiden. De plagiaat checker gratis voor studenten kan het verwijderen om plagiaat te controleren voordat het wordt ingeleverd om ervoor te zorgen dat het origineel werk is en dat uw academische integriteit niet in het gedrang komt.

Docenten zijn verantwoordelijk voor het controleren of de studenten hun originele werk hebben ingeleverd. Docenten moeten opdrachten vergelijken op originaliteit. De plagiaat chekker voor docenten is het controleren van plagiaat uit opdrachten en essays binnen enkele seconden vereenvoudigd. Docenten zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de uniciteit van honderden studenten van het K12 tot het hoger onderwijs.

Universiteiten en hogescholen kunnen de plagiaat chekcer gebruiken om integriteit in het werk van studenten te bevorderen. Ze kunnen het inleveren van plagiaatrapporten naast hun werk verplicht stellen.

Eigenaren van kleine bedrijven

Webmasters

Wanneer u inhoud live gaat maken, mag u dit niet doen zonder ervoor te zorgen dat er geen sprake is van plagiaat. Met een gratis plagiaatscanner scant u snel alle soorten tekst voordat u deze via internet beschikbaar stelt.

Bloggers

Bloggers moeten een plagiaat checker gebruiken om ervoor te zorgen dat hun werk geen diefstal is. Een online gratis plagiaat controle kan de bronnen onthullen die hetzelfde werk hebben gepubliceerd als het uwe. U kunt de nodige maatregelen tegen hen nemen om uw integriteit te bewaren.

Tekstschrijvers

De copywriters moeten originele exemplaren ontwikkelen voor de bedrijven waarmee ze samenwerken om leads te genereren en conversies te stimuleren. Ze moeten een plagiaat chekker aan hun zijde hebben om de autoriteit van hun werk te behouden en de beste resultaten te genereren. Met de plagiaat chekcer kunnen ze lange schrijfstukken controleren.

Veelgestelde vragen

Onze klant houdt van wat we doen