Tilbakemelding
 

Plagiatkontroll

Plagiatkontroll oppdager duplisering fra teksten din. Sjekk plagiat og få nøyaktige resultater.

Sett inn teksten din her

Klartekst
Grense: 0 / 800 ord / søk Totalt antall tegn: 0
4.09
13199 Anmeldelser

Gratis plagiatkontroll: Hvordan fungerer det?

Dypsøk

Med et dypt søk vil denne plagiatkontroll sikre at du får en dyptgående likhetssjekk. Algoritmene våre dykker dypt inn i internettverdenen og søker mot et stort bibliotek av kilder for å hente de mest nøyaktige og grundige plagiattestresultatene med prosenter.

Skann milliarder av nettsider

Brukeren skriver inn teksten som en spørring, og smarte algoritmer til vårt plagiat kontroll gratisverktøy utfører en dybdegående innholdsanalyse mot milliarder av data tilgjengelig på nettet, inkludert bøker, magasiner, akademiske artikler, tidsskrifter, artikler, aviser og mange flere.

Hvordan sjekke plagiat online?

Vår online plagiat sjekker bruker avansert AI-teknologi for å sjekke plagiat i tekstinnhold. Kontroll plagiat ved å følge instruksjonene nedenfor og få de mest feilfrie resultatene.

 • 1

  Last opp fil

  Kopier og lim inn tekst eller last opp en fil direkte fra skrivebordet. Du kan også importere filene fra skyen når det passer deg.

 • 2

  Ekskluder URL

  Skriv inn URL-en i «Ekskluder URL»-feltet, og vår beste gratis plagiatkontroll vil ignorere den mens du utfører en plagiat kontroll.

 • 3

  sjekk plagiat

  Klikk på "Sjekk Plagiat"-knappen, og se de nøyaktige resultatene. Sammenlign resultatene dine for å identifisere kilden til duplisering produsert av vår gratis plagiatkontroll.

PlagiarismChecker.co's Demo

Hvorfor prioritere Vår plagiatkontroll?

Vår plagiatkontroll tilbyr gratis førsteklasses funksjoner til sine brukere. Følgende punkter hjelper deg å forstå hvorfor du bør prioritere dette nettbaserte verktøyet.

Hvorfor er originalitet og unikt innhold viktig?

Innhold er det mest avgjørende elementet på et nettsted da det avgjør om det vil hjelpe et nettsted med å oppnå en høy posisjon i søkemotorer og tiltrekke besøkende. Å tiltrekke kunder og søkemotorer er ikke et stykke kake, siden innholdet på nettstedet ditt trenger høy kvalitet. En av de essensielle egenskapene til innhold av høy kvalitet er originalitet, og det vil bestemme rangeringen på søkemotorresultatsidene.

Hvis innholdet ditt er plagiert med allerede tilgjengelig informasjon på nettet. Bruk omskrivingsteknikker eller få hjelp fra parafraseringsverktøy for å sikre unikhet. Duplisert innhold vil skade nettstedet ditt og dets plassering i søkeresultatene. På den annen side vil det unike med innhold gi folk en grunn til å velge nettstedet ditt fremfor andre i dette konkurransemiljøet. Hvis du står overfor slike problemer, er en enkel utvei å bruke vår plagiatkontroll programvare for å oppdage tilfeller av krenkelse.

Dilemmaet med gratis vs. Betalte tjenester

Mange blir forvirret mellom å velge gratis eller betalt plagiatprogramvare. Det er ofte antatt at gratistjenester ikke er like gode som betalte. Det kan være sant for andre verktøy, men det er ikke tilfelle med vår duplikatinnholdskontroll. Gratisbrukerne kan sjekke plagiat online av spesifikke ord med begrensede søk, men premiumbrukerne får noen avanserte funksjoner som inkluderer følgende:

Utforsk vår prisside for å velge riktig plan og nyt våre plagiat fjerner premium-funksjoner.

Planer Plagiatkontrollord per søk
Grunnleggende 1000 ord
Forretninger 1500 ord
Bedriften 2000 ord
Bedrift 10 000 ord
Eksklusiv 30 000 ord

Velg planen som passer for deg

Sammenlign funksjoner og priser

Hvem bruker plagiatkontroll?

Plagiatkontroll er tilgjengelig for å hjelpe brukere over hele verden. Å sikre originalitet i innhold er avgjørende for folk som jobber fra ulike samfunnslag. Her er noen av de vanligste brukerne av duplikatinnholdskontrollen.

Akademia og utdanningsinstitusjoner

Akademisk plagiering skjer hovedsakelig utilsiktet. Studentene må levere dupliseringsfrie oppgaver til sine institutter. Eksistensen av plagiat kan gi dem en strykkarakter eller føre dem til suspensjon. Gratis plagiat kontroll for studenter kan gjøre det enklere å ssjekk plagiat før innlevering for å sikre at arbeidet er originalt, og at din akademiske integritet ikke blir kompromittert.

Lærere har ansvar for å kontrollere om elevene har levert originalarbeidet. Lærere må sammenligne oppgaver for originalitet. Plagiat kontroll for lærere forenkler prosessen med å sjekke plagiat fra oppgaver og essays i løpet av sekunder. Lærerne har ansvar for å sikre det unike ved hundrevis av studenter som jobber fra K12 til høyere utdanning.

Universiteter og høyskoler kan bruke tjenesten plagiatkontroll for å fremme integritet i studentenes arbeid. De kan gjøre det viktig for studenter å levere plagiatrapporter ved siden av oppgavene.

Småbedriftseiere

Webansvarlige

Når du skal lage innhold live, må du ikke gjøre det uten å sørge for at det ikke finnes plagiat. Med en beste gratis plagiatkontroll, kan du raskt skanne alle typer tekst før du gjør den tilgjengelig over nettet.

Bloggere

Bloggere må bruke en duplikatkontroll for å sikre at arbeidet deres ikke er tyveri. Plagiatkontroll kan avsløre kildene som har publisert det samme arbeidet som ditt. Du kan ta de nødvendige handlingene mot dem for å bevare din integritet.

Tekstforfattere

Tekstforfatterne må utvikle originale kopier for virksomhetene de jobber med for å generere potensielle kunder og øke konverteringene. De må holde en plagiat sjekker ved sin side for å opprettholde autoriteten til arbeidet sitt og generere de beste resultatene. Opphavsrettskontrollen lar dem sjekke lange skrivestykker.

Vanlige spørsmål

Kundene våre elsker det vi gjør